Obavijest o prelasku na novi poslužitelj za e-poštu

[4.6.2017. 12:00] INFO: Izrađena je mailing lista za članove društva (clanovi@dkz.hr) Svi članovi dobili su pozivnicu s adrese noreply@zoho.com u kojoj se nalazi poveznica za prihvaćanje poziva. Ukoliko netko nije dobio pozivnicu, molimo da pošalje mail na drustvo@dkz.hr


[4.6.2017. 11:46] INFO: Poslužitelj je uspješno ažuriran i prima novu poštu od 4.6.2017. u 11:46 sati. Ukoliko ste slali poštu na @dkz.hr račune između 10:00 i 11:46 na isti datum molimo da je pošaljete ponovno jer poslužitelj za poštu u tom vremenu nije radio.


Poštovani članovi Društva,

U nedjelju, 4. lipnja 2017. godine, izvršit ćemo prijelaz poslužitelja e-pošte sa zadanog hostinga na poslužitelj Zoho. Novi poslužitelj omogućit će nam izradu mailing liste te bolje automatsko uklanjanje spam pošte.

Iz tog razloga, navedenog datuma može doći do prekida u funkcioniranju e-pošte Društva, odnosno svih adresa koje završavaju s @dkz.hr

Mailing listu izradit ćemo naknadno, o čemu ćete biti obaviješteni automatskom e-poštom (s pozivnicom za pristupanje mailing listi) s adrese noreply@zoho.com u kojoj će se nalaziti poveznica za prihvaćanje poziva.

Lijep pozdrav,
Jakov M. Vežić
webmaster Društva