Sastanak Društva knjižničara Zadar – 07.11.2011.

Pozivamo vas na sastanak Društva knjižničara Zadar koji smo predvidjeli za 7. 11. (ponedjeljak) u 19,00h  u svečanoj dvorani Novog kampusa Sveučilišta u Zadru (Dr. Franje Tuđmana 24i). Nakon sastanka, na kojemu će novoizabrani Upravni odbor predstaviti plan rada za dvogodišnje razdoblje, predvidjeli smo stručni kolokvij u suradnji s Odjelom za knjižničarstvo na kojemu će prof. dr. sc. Ivanka Stričević  predstaviti ovogodišnju IFLA-inu konferenciju koja je održana u Portoriku.

Tim kolokvijem željeli bismo započeti seriju stručnih kolokvija na kojima bi članovi Društva i njihovi gosti izlagali svoja iskustva vezano uz sudjelovanja na različitim skupovima, konferencijama, studijskim boravcima, odnosno o novim knjižničnim uslugama, projektima  i slično.

Molimo vas da svoju spremnost da izlažete zajedno s prijedlogom teme dostavite na e-adresu Društva (drustvo@dkz.hr).

Na našem susretu 7. studenog bit će, između ostaloga, riječi i o organizaciji stručnog putovanja na Sa(n)jam knjige u Puli.

Također, pozivaju se svi zainteresirani koji se žele upisati u Društvo da dođu te će se tom prigodom moći i upisati u Društvo (godišnja članarina iznosi 50kn).

Lijep pozdrav,
Tatjana Aparac Jelušić, predsjednica Drustva knjižničara Zadar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

seven − 4 =

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.